Zeeschildpadden; spreekbeurt of werkstuk

Gratis spreekbeurt materiaal over zeeschildpadden in de vrije natuur.


Met het houden van een leuke spreekbeurt over de zeeschildpad heb je niet alleen een heel leuk onderwerp gekozen maar vestig je, voor al je klasgenootjes, ook nog eens de aandacht op een probleem waar de zeeschildpad op dit moment mee leeft; de plastic soep!


Misschien vind je het zelfs leuk om de combinatie te maken tussen het leven van de zeeschildpad en de plastic soep in de oceanen. Op die manier heb je een heel actueel en aansprekend werkstuk bij elkaar.


Jou klasgenoten zullen werkelijk waar aandachtig luisteren naar jouw verhaal over de schildpadden die in onze zeeën en oceanen leven.


In het materiaal wat wij beschikbaar stellen kan je al een heleboel vinden over de zeeschildpadden maar je kan natuurlijk ook nog veel meer vinden op het internet door te zoeken op bijvoorbeeld; schildpad, schildpadden, zeeschildpad, zeeschildpadden, tips voor je spreekbeurt en tips voor tijdens je spreekbeurt of werkstuk.


In de presentatie vind je al enige tips ter voorbereiding en voor tijdens je spreekbeurt of werkstuk en als bonus nog een leuke quiz!


Wie weet is jouw spreekbeurt wel zo leuk dat je deze voor de hele school mag voordragen!


Zeeschildpad spreekbeurt
.pdf
PDF • 2.24MB


#zeeschildpad #schildpad #zeeschildpadden #schildpadden #tipsvoorjespreekbeurt #tipsvoortijdensjespreekbeurt #spreekbeurt #werkstuk #plasticsoep #oceanen #spreekbeurtmateriaal #plastic #ibifoundation #ibikidzz #presentatie

42 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven